Hotelvastgoed van topniveau, nieuw en vlakbij Brussel

Tussen de Grote Markt van Brussel en de luchthaven van Zaventem rijst een paradijselijk resorthotel uit de grond: The National Hotel. U kan investeren in een of meerdere kamers van dit hotel.

Het nieuwe hotel The National Hotel bevindt zich op de voormalige hippodroomsite van Sterrebeek. Sophisticated travellers, wellnessgasten, golftoeristen en zakenreizigers genieten hier van een uitzonderlijke verblijfsmogelijkheid tussen kunststeden Brussel, Leuven, Mechelen en de luchthaven.

Contacteer ons voor meer informatie

Investeer in het enige luxe-resort tussen de luchthaven en de hoofdstad. Zonder zorgen over verhuur en onderhoud, geniet u van een netto rendement van 3,55%.

The National Hotel, Room

Troeven van The National Hotel

Uitstekende service en topfaciliteiten — The National Hotel vervoegt de selecte lijst van Belgische vijfsterrenhotels. De uitbating zal verzorgd worden door de Radisson Hotel Group, onder de merknaam 'Radisson Collection' een gerenommeerde naam in de hospitality-branche.

Unieke groene omgeving — Het hotelgebouw, een creatie van architect Paul Lievevrouw, is sereen geïntegreerd in een wonderlijk groen domein van 75 hectare.

David Lloyd Leisure Club — Gasten genieten in deze wellness- en fitnessclub onder meer van binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, relaxruimtes, padel- en tennisterreinen, fitness en lounge gelegenheden.

Enige resort tussen luchthaven en hoofdstad — De luchthaven van Zaventem bevindt zich 7 km met de wagen. De Europese wijk in Brussel op 11,5 km met de wagen.

In lijn met alle toerismetrends — We reizen luxueuzer dan ooit. Een hotel omringd door ontspanningsfaciliteiten van topniveau heeft alles om het vandaag uitstekend te doen.

Contacteer ons voor meer informatie

The National Hotel, David Lloyd Club

Hotelgasten ontspannen stijlvol in David Lloyd Leisure Club

De exclusieve David Lloyd Leisure Club is verbonden met het hotel en staat ter beschikking van de gasten. Zij genieten hier onder meer van binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, relaxruimtes, fitness, tennisterreinen en een lounge gelegenheid.

The National Championship Course

Gelegen aan één van de mooiste golfterreinen van België

The National Hotel ligt aan The National Golf Brussels, een 18 holes Championship Course getekend door gerenommeerd golfarchitect Bruno Steensels. Heel wat hotelgasten zullen zich maar al te graag uitleven op het golfparcours van 6500 meter lang, met hoogteverschillen tot 6 meter en 3 hectare waterpartijen! De combinatie met The National Golf maakt deze opportuniteit extra interessant. Golftoerisme zit vandaag absoluut in de lift. Daar kan u nu gevat op inspelen door te investeren in het hotelvastgoed van The National Hotel.

Contacteer ons voor meer informatie

3 redenen om nu te investeren in hotelvastgoed

Prijzen vanaf € 206.515 — Netto rendement van 3,55%